Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Saltar al contenido
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Víctor Alves
"La internacionalització ens ha portat a focalitzar esforços en la generació de productes innovadors"
16/05/2012
Francesc Boronat
"L'enoturisme s'ha convertit en un recurs importantíssim"
20/04/2012
Maite Masià
"El sector primari ha reduït el seu pes com a consumidor d'energia a Catalunya"
01/03/2012
Rossend Castelló
"Cal revalorar el bosc i els productes forestals"
20/02/2012
Juan Luis Oliva de Suelves
"La situació de la caça major a Catalunya, en general, és molt bona"
10/02/2012
Hèctor Galizia
"El client sap quan està pagant un sobrecost, comprarà una vegada però potser no tornarà"
08/02/2012
José Abellán Gómez
"És necessari que existeixi un intercanvi real entre el productor del coneixement i el que l'aplica"
30/01/2012
Josep Usall
"Fruit.net és més que un projecte, és una forma de treballar"
22/11/2011
Àngels Calvo
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
05/08/2011
Immaculada Viñas Almenar
"És important investigar la manera d'oferir una fruita amb valor afegit perquè el producte final resulti tan satisfactori com a beneficiós"
27/07/2011
Narcís Grèbol
"Prevenir, controlar i eliminar els biofilms, contribueix a millorar la seguretat dels aliments"
11/07/2011
Xavier Pont
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
04/07/2011
Arcadi Calderó
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
23/06/2011
Emili Montesinos Seguí
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
03/06/2011
Ferran Adrià
"La cuina no és un show, és una professió"
25/05/2011
Joan Esteve Julià
"És important la transferència tecnològica perquè l'agricultor sàpiga calibrar bé els equips i que el producte arribi a la planta sense deriva ni contaminació"
29/04/2011
Maria Àngels Oliver
"Propietats d'alguns aliments com el pH final, el color o la capacitat per retenir aigua, permeten elaborar de forma diferent determinats productes carnis"
13/04/2011
Owen Jones
"Els plaguicides naturals són menys perillosos que els convencionals i no deixen residus en el conreu"
01/04/2011
Richard Strange
"Quasi el 40% de les collites mundials es perden per les malalties"
28/03/2011
Antoni Seguí Parpal
"Parlo de comunicació per a la innovació"
24/03/2011
Francesc Casañas
"No totes les varietats tradicionals són bones però algunes joies poden atreure als consumidors"
25/02/2011
Cristóbal Colón
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
31/01/2011
Lucía Callejón
"Els pagesos que conreen productes exògens encara són pocs"
12/01/2011
Alfons Buisan Gómez del Moral
"La nova normativa ha comportat una disminució important i progressiva d'algunes varietats i l'encariment dels costos"
03/01/2011
Manel Berenguer
"Una granja de màxim nivell en productivitat no està renyida amb una bona gestió mediambiental"
17/12/2010
Lluís Estrada
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
09/11/2010
Antoni Falgueras i Pujol
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
29/10/2010
Josep Maria Albet i Noya
En un futur "tots els vins seran ecològics"
20/10/2010
Josep Maria Morell
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
24/09/2010
Eusebi Esgleas i Pares
"Hem d'adequar la flota als recursos existents i respectar el medi ambient, però no ens podem oblidar del pescador"
06/09/2010
Baldiri Guitart
"Incentivar la sembra de llavor certificada és incentivar la qualitat"
23/08/2010
Pablo Rodríguez
"Hem seqüenciat el genoma complet de l'agent causal d'una malaltia tan important com ho és la tuberculosi de l'olivera"
30/07/2010
Robert Savé
"El canvi climàtic no té per què causar grans problemes en l'agricultura, si sabem adaptar-nos-hi i seguim produint bons productes amb valor afegit"
09/07/2010
Jordi Vilarrasa
"Sabíem que si volíem viure de la pagesia havíem de produir i comercialitzar nosaltres mateixos els productes"
02/07/2010
Raoul Battle-Font
"El CIVAM trasllada a l'àmbit quotidià els reptes futurs per tal d'enfortir un món rural debilitat"
26/06/2010
Antoni Cambredó
"Potenciem les jornades tècniques per oferir un major valor afegit a visitants i expositors"
08/06/2010
Valeri Salgot
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
05/06/2010
Esteve Bosch
En 15 anys, l'ase català podria superar el perill d'extinció
14/05/2010
Joan Castells
"Darrera d'un gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
03/05/2010
Eduard Mata Albert
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a l'elaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
24/04/2010
Albert de Moner Santilari
"Hem aconseguit implantar i consolidar la vaca bruna, ara toca treballar per a la seva expansió i millora genètica."
09/04/2010
Verònica Martínez
"Els consumidors estan cansats de pagar molt per poc"
01/04/2010
Ramon Lluís Lletjós i Castells
"Cal fixar uns costos de producció per sota dels quals no es pugui vendre"
25/03/2010
Albert de Moner i Santilari
"El programa de control de rendiments i millora genètica és clau pel futur de la raça bruna"
16/03/2010
Stéphane Le Foll
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
19/02/2010
Silvio Elías
"Més del 50% dels productes ecològics que distribuïm són fets a Catalunya"
03/02/2010
Janice Albert
"Comptar amb etiquetes clares ajuda a diferenciar els productes alimentaris"
02/02/2010
José Ramón Castells
"La principal característica del nostre musclo és el gust, la textura i la qualitat diferenciada"
14/01/2010
Toni Torrent
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
18/12/2009
Francesc Blanch
"La verema d'enguany ha estat formidable"
02/12/2009
Página 5 de 8
1
2
3
4
5
6
7
8
Resultados por página
5
10
20
30
50
75
Mostrando el intervalo 201 - 250 de 362 resultados.
← Primero
Anterior
Siguiente
Último →