Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Saltar al contenido
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Owen Jones
"Els plaguicides naturals són menys perillosos que els convencionals i no deixen residus en el conreu"
01/04/2011
Richard Strange
"Quasi el 40% de les collites mundials es perden per les malalties"
28/03/2011
Antoni Seguí Parpal
"Parlo de comunicació per a la innovació"
24/03/2011
Francesc Casañas
"No totes les varietats tradicionals són bones però algunes joies poden atreure als consumidors"
25/02/2011
Cristóbal Colón
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
31/01/2011
Lucía Callejón
"Els pagesos que conreen productes exògens encara són pocs"
12/01/2011
Alfons Buisan Gómez del Moral
"La nova normativa ha comportat una disminució important i progressiva d'algunes varietats i l'encariment dels costos"
03/01/2011
Manel Berenguer
"Una granja de màxim nivell en productivitat no està renyida amb una bona gestió mediambiental"
17/12/2010
Lluís Estrada
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
09/11/2010
Antoni Falgueras i Pujol
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
29/10/2010
Josep Maria Albet i Noya
En un futur "tots els vins seran ecològics"
20/10/2010
Josep Maria Morell
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
24/09/2010
Eusebi Esgleas i Pares
"Hem d'adequar la flota als recursos existents i respectar el medi ambient, però no ens podem oblidar del pescador"
06/09/2010
Baldiri Guitart
"Incentivar la sembra de llavor certificada és incentivar la qualitat"
23/08/2010
Pablo Rodríguez
"Hem seqüenciat el genoma complet de l'agent causal d'una malaltia tan important com ho és la tuberculosi de l'olivera"
30/07/2010
Robert Savé
"El canvi climàtic no té per què causar grans problemes en l'agricultura, si sabem adaptar-nos-hi i seguim produint bons productes amb valor afegit"
09/07/2010
Jordi Vilarrasa
"Sabíem que si volíem viure de la pagesia havíem de produir i comercialitzar nosaltres mateixos els productes"
02/07/2010
Raoul Battle-Font
"El CIVAM trasllada a l'àmbit quotidià els reptes futurs per tal d'enfortir un món rural debilitat"
26/06/2010
Antoni Cambredó
"Potenciem les jornades tècniques per oferir un major valor afegit a visitants i expositors"
08/06/2010
Valeri Salgot
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
05/06/2010
Esteve Bosch
En 15 anys, l'ase català podria superar el perill d'extinció
14/05/2010
Joan Castells
"Darrera d'un gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
03/05/2010
Eduard Mata Albert
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a l'elaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
24/04/2010
Albert de Moner Santilari
"Hem aconseguit implantar i consolidar la vaca bruna, ara toca treballar per a la seva expansió i millora genètica."
09/04/2010
Verònica Martínez
"Els consumidors estan cansats de pagar molt per poc"
01/04/2010
Ramon Lluís Lletjós i Castells
"Cal fixar uns costos de producció per sota dels quals no es pugui vendre"
25/03/2010
Albert de Moner i Santilari
"El programa de control de rendiments i millora genètica és clau pel futur de la raça bruna"
16/03/2010
Stéphane Le Foll
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
19/02/2010
Silvio Elías
"Més del 50% dels productes ecològics que distribuïm són fets a Catalunya"
03/02/2010
Janice Albert
"Comptar amb etiquetes clares ajuda a diferenciar els productes alimentaris"
02/02/2010
José Ramón Castells
"La principal característica del nostre musclo és el gust, la textura i la qualitat diferenciada"
14/01/2010
Toni Torrent
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
18/12/2009
Francesc Blanch
"La verema d'enguany ha estat formidable"
02/12/2009
Ferran Adrià
"Prefereixo una bona sardina a una llagosta dolenta"
18/11/2009
Paolo de Castro
"El repte no és reduir la producció sinó produir més per alimentar al món"
10/11/2009
Mª Rosa Llombart
"Els mètodes culturals són importants per arribar a un equilibri a l'entorn i un bon control de plagues"
26/10/2009
Mario Barajas
"Les tecnologies permeten als individus ampliar les seves xarxes socials i millorar el seu aprenentatge"
13/10/2009
Oriol Oró
"La Fira esdevé un recurs afegit per a revitalitzar el mercat"
25/09/2009
Joaquim Llena
"La formació i la innovació són la clau per a afrontar el futur amb garanties"
17/09/2009
Ramon Albajes
"És un bon moment per apostar definitivament per la Protecció Integrada en tots els terrenys'
15/07/2009
Montserrat Pujolà
"La tendència actual és la minimització i racionalització de l'ús de l'aigua"
07/07/2009
Teresa Reñé i Anna Vilaseca
"Les dones han estat i són claus en la vertebració de la societat rural"
29/06/2009
José Argilés
"Els xurros, si no se'n fa un consum abusiu, no tenen perquè resultar perjudicials"
15/06/2009
Benito Medina
"Tenir collita de setembre a maig ens permet diversificar el risc"
08/06/2009
Miquel Collell
"EuroPorc no és sols un congrés de dos dies sinó que està present tot l'any"
19/05/2009
Víctor Pascual
"Davant la conjuntura econòmica actual les fires adquireixen ple sentit"
06/05/2009
Tomàs Cuadrado
"La presència de vins foranis a Catalunya ha estat com un avançament de Fórmula 1"
21/04/2009
Pere Castells
"No fem cuina molecular. Fem ciència i cuina"
14/04/2009
Victoria Pons
"L'assessorament nutricional, ja sigui per sedentaris o per esportistes, no pot ser mai universal"
30/03/2009
Pere Gatnau Roca
"Les Jornades Tècniques de la Fira abordaran eines per fer front a la crisi"
16/03/2009
Página 5 de 7
1
2
3
4
5
6
7
Resultados por página
5
10
20
30
50
75
Mostrando el intervalo 201 - 250 de 345 resultados.
← Primero
Anterior
Siguiente
Último →