A RuralCat ara

Congrés sobre el maneig del fòsfor sostenible en un context mediterrani (ESPC5)

La mobilitat als territoris rurals: reivindicacions, aprenentatges i mirada de futur

Recuperació de plantacions superintensives d’oliver d’Arbequina amb baixa producció

Projecte d’innovació COOPVITILOOP


30 SET
09 OCT

Oficines virtuals

Notícies

  Més notícies

S’impulsen els tallers per a pescadors artesanals de tonyina per millorar la seva pesca i la manipulació

La 3a edició del Congrés BIT se centra en la bioeconomia d’alt valor afegit i la simbiosi industrial

Més de 50 restaurants participaran a la campanya “Aprofitem els aliments”

El preu de l’ametlla i l’avellana augmenta entre 20 i 40 cèntims el quilo respecte al setembre de 2023

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes d’octubre de 2024

El Laboratori Agroalimentari presenta els resultats de dos treballs al 15è European Pesticide Residue Workshop

Vídeos jornades en línia

  Més vídeos

Ajuts Estratègia Alimentària de Catalunya. Malbaratament alimentari

Ajuts Estratègia Alimentària de Catalunya. Ajuts a l’emprenedoria per al foment de la transformació del sistema agroalimentari

Ajuts Estratègia Alimentària de Catalunya. Ajuts a l’artesania alimentària per al foment de la transformació del sistema agroalimentari

Ajuts Estratègia Alimentària de Catalunya. Sostenibilitat ambiental de les empreses agràries

Enllaços directes

Reportatges

  Més reportatges

LA MENTORIA PER A JOVES AGRICULTORS, l’eina clau per acompanyar i assessorar futurs professionals del sector agropecuari amb idees de negoci viables

AGROTECNIO, el centre de recerca en Agricultura i Alimentació enfocat al “One Health” i totes les baules de la cadena agroalimentària

Articles tècnics

  Més articles

Millora de la gestió forestal i l’aprofitament dels recursos forestals de Catalunya

Apropar el coneixement del món forestal a la ciutadania a través de la mirada de les dones

Els serveis ecosistèmics proporcionats pels sistemes d’integració de vegetació en els edificis

Plagues en el cultiu del tomàquet

Entrevistes

  Més entrevistes

“Les cobertes i les façanes verdes s’haurien de considerar oportunitats per reverdir la infraestructura grisa dels edificis i utilitzar-se per garantir la connectivitat de la infraestructura verda”

“Els nostres productes són tots pasteuritzats, és a dir, inactivem tot els bacteris per tal de poder donar-los-hi una major durabilitat”

Twitter