A RuralCat ara

Poda de l’olivera en formació d’oliveres joves

Jornades tècniques XXXVIII Setmana agrària de Bellpuig. Dia 1

Sessions informatives del Tiquet Rural

Com identificar i controlar els al·lèrgens en la petita indústria i comerços minoristes d’alimentació


13 GEN
22 GEN

Oficines virtuals

Notícies

  Més notícies

Primeres activitats per celebrar el reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia

Convocatòria d’1,2 milions per impulsar solucions per al desenvolupament rural

Es destinen 6 milions d’euros a modernitzar i tecnificar maquinària per enfortir el sector forestal

18 comunitats de regants demanen el pagament dels ajuts de l’Ordre de regadius 2021

239 joves s’incorporen al sector primari amb els ajuts a la creació de noves explotacions agràries

El proper dilluns 13 de gener s’obren les inscripcions a nous cursos a distància

Transformació de productes vegetals, buscant la millor gamma per al nostre producte. Dia 2

Situació i control del bernat marró marbrejat a Catalunya

Transformació de productes vegetals, buscant la millor gamma per al nostre producte. Dia 1

Pedra seca i biodiversitat

Enllaços directes

Reportatges

  Més reportatges

Més d’un segle aportant la previsió diària del temps als ciutadans de Catalunya

L’EA de Cabrils posa les noves tecnologies al centre pel desenvolupament del sector agroalimentari

Articles tècnics

  Més articles

L’Hort del Mercat de la Vall d’Hebron i la Teixonera

Bioeconomia i resiliència socioambiental

El manteniment de la infraestructura verda urbana en l’entorn urbà

PERÍODE 2021-2027 del Fons Europeu Marítim de Pesca i d’Aqüicultura (FEMPA)

Entrevistes

  Més entrevistes

“La bioeconomia s’ha de centrar molt en l’ús dels recursos biològics i també en el coneixement procedent d’altres tecnologies”

“És imprescindible un canvi de paradigma on el pescador es vegi com a part integral de la gestió, com una part de la solució i no del problema”

Twitter