Es posa en marxa el curs de formació a distància sobre Qualitat Agroalimentària dirigida a la indústria agroalimentària
La formació inclou temes sobre el control del procés productiu i producte acabat, requisits d’etiquetatge, generals i específics de control de proveïdors i matèries primes.
La formació té una durada de 20h: comença el 18 d’abril i s’acaba el 19 de maig.
L’Escola Agrària de Mas Bové del Servei de Formació Agrària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ofereix el curs de formació a distància (FAD) “Qualitat Agroalimentària”. La formació inclou temes sobre el control del procés productiu i producte acabat, requisits d’etiquetatge, generals i específics de control de proveïdors i matèries primes.
Els continguts es reparteixen en 4 píndoles:
- Píndola 1: Què és i per què cal un sistema d’autocontrol de la qualitat.
- Píndola 2: Controla la qualitat de proveïdors i subministraments.
- Píndola 3. Controla la qualitat del procés productiu.
- Píndola 4. Controla la qualitat de producte acabat.
La formació té una durada de 20h: comença el 18 d’abril i s’acaba el 19 de maig. El període d’inscripció s’inicia el 20 de març finalitza el 29 de març. L’alumnat comptarà amb un/a tutor/a que els acompanyarà i farà el seguiment durant tot el seu aprenentatge.
Per accedir-hi, es fa a través de la Intranet de Ruralcat, i es troba a l’apartat de “Formació i Transferència”, dins de “Cursos i formació a distància – FAD”.
Font: Escola Agrària de Mas Bové