FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 17/03/2023  Ruralcat

Es posa en marxa el curs de formació a distància sobre Qualitat Agroalimentària dirigida a la indústria agroalimentària

La formació inclou temes sobre el control del procés productiu i producte acabat, requisits d’etiquetatge, generals i específics de control de proveïdors i matèries primes.

La formació té una durada de 20h: comença el 18 d’abril i s’acaba el 19 de maig.

L’Escola Agrària de Mas Bové del Servei de Formació Agrària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ofereix el curs de formació a distància (FAD) Qualitat Agroalimentària. La formació inclou temes sobre el control del procés productiu i producte acabat, requisits d’etiquetatge, generals i específics de control de proveïdors i matèries primes.

 

Els continguts es reparteixen en 4 píndoles:

- Píndola 1: Què és i per què cal un sistema d’autocontrol de la qualitat.

- Píndola 2: Controla la qualitat de proveïdors i subministraments.

- Píndola 3. Controla la qualitat del procés productiu.

- Píndola 4. Controla la qualitat de producte acabat.

 

La formació té una durada de 20h: comença el 18 d’abril i s’acaba el 19 de maig. El període d’inscripció s’inicia el 20 de març finalitza el 29 de març. L’alumnat comptarà amb un/a tutor/a que els acompanyarà i farà el seguiment durant tot el seu aprenentatge.

Per accedir-hi, es fa a través de la Intranet de Ruralcat, i es troba a l’apartat de “Formació i Transferència”, dins de “Cursos i formació a distància – FAD”.

 

Font: Escola Agrària de Mas Bové