RURALCAT | 19/04/2023  Ruralcat

20 anys de RuralCat: El 2019 es posa en marxa l’opció de subscripció al Butlletí de RuralCat

Efemèrides: Aquest 2023, RuralCat celebra el seu 20è aniversari. En aquests 20 anys, s’han posat en marxa diverses iniciatives que han permès consolidar el portal com la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

El 2019 es posa en marxa l’opció de subscripció al Butlletí de RuralCat.

L’any 2019 es va posar en marxa l’opció de subscripció al Butlletí de RuralCat. Es tracta d’un butlletí setmanal, que es va iniciar l’any 2003, que s’envia als usuaris subscrits amb tota la informació de la setmana relacionada amb l’actualitat, les jornades tècniques i la formació: notícies del sector, cursos a distància, jornades del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), vídeos de les jornades tècniques, normativa i ajuts.

L’opció de subscripció permet als usuaris rebre directament el butlletí cada setmana al seu correu electrònic. Així doncs, al llarg d’aquests anys, aquest canal de comunicació ha servit per comunicar i fer difusió de la informació més rellevant del sector.

Actualment, RuralCat compta amb més de 36.500 subscripcions als Butlletins, als sectors d’interès del PATT i als avisos fitosanitaris, dels quals s’envia el butlletí setmanal a gairebé 26.000 correus electrònics. Des de l’inici fins avui dia, se n’han enviat un total de 975.

Amb el temps, el butlletí ha anat evolucionant i canviant la seva imatge, adaptant-se als nous formats, i sent més pràctic i còmode per l’usuari. Actualment, a la part superior del butlletí s’hi troben les notícies o fets més destacables de la setmana. Segueix amb els vídeos de les jornades en línia, un apartat d’agenda on es troben les jornades tècniques, la formació a distància, i finalment l’enllaç a normativa i ajuts.

 

Butlletí de l’any 2019

 

Butlletí de l’any 2019

 

RuralCat és un web de continguts i serveis orientat al sector professional agroalimentari, forestal i del món rural i marítim que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement.

La finalitat de RuralCat és contribuir en la transferència de coneixement i la innovació, potenciar la formació en línia, crear continguts tècnics, publicar informació rellevant per a l’activitat econòmica i generar eines de suport per a la presa de decisions.

 

Font: RuralCat