PREMIS | 21/09/2023  Ruralcat

S’obre la convocatòria de la segona edició dels Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget 2023

Aquests guardons reconeixen les accions vinculades a la transferència de coneixement considerades com a casos d’èxit del sistema per la seva aportació al desenvolupament econòmic i social .

El premi consisteix en un diploma acreditatiu i la quantitat de 5.000 euros per a cadascuna de les categories.

El Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Transferència i Societat del Coneixement (DGTSC), i  mitjançant la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), convoca la segona edició dels Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget.

Aquests guardons reconeixen les accions vinculades a la transferència de coneixement considerades com a casos d’èxit del sistema per la seva aportació al desenvolupament econòmic i social d’investigadors o tècnics individuals, juntament amb les institucions a què pertanyen.

Aquests premis posen en valor persones, projectes i entitats que han demostrat un major potencial en les seves aportacions, amb una valoració significativa de l’impacte aconseguit durant la seva trajectòria investigadora, la capacitat de fer arribar el seu treball a l’aplicació pràctica i també el grau de connexió amb els usuaris potencials del coneixement generat.

Els guardons consten dels 3 premis següents:

- Premi Joan Roget a un treball de recerca col·laborativa en transferència

- Premi Joan Roget a un cas d’èxit de transferència de coneixement

- Premi Joan Roget a un cas d’èxit d’aplicació d’una tecnologia transferida

 

Segons les bases dels premis, podran presentar-hi candidatures els/les autors/autores del treball al premi a un treball de recerca col·laborativa en transferència. Els agents del sistema català de Recerca i Innovació com universitats i centres de recerca i centres tecnològics a la categoria de casos d’èxit de transferència de coneixement. Les empreses o administracions públiques a l’últim guardó, els casos d’èxit d’aplicació d’una tecnologia transferida.

El premi consisteix en un diploma acreditatiu i la quantitat de 5.000 euros per a cadascuna de les categories i el termini de presentació de candidatures finalitza el dilluns 20 d’octubre de 2023, a les 14.00 hores.

 

Font: DACC