INNOVACIÓ | 20/11/2023  Ruralcat

Disponible la nova pàgina web d’emprenedoria de la UAB

La pàgina web ofereix assessorament especialitzat a tota la comunitat de la Universitat que tingui una idea o un projecte emprenedor i vulgui desenvolupar-lo.

La pàgina web té un apartat de formació, d’activitats i premis, de “startups” i d’actualitat.

Ja està disponible la nova pàgina “Emprèn UAB, transforma el futur”, la web d’emprenedoria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Emprèn UAB ofereix assessorament especialitzat a tota la comunitat de la Universitat que tingui una idea o un projecte emprenedor i vulgui desenvolupar-lo. Des de la formació en competències bàsiques, la validació de la idea, desenvolupament del projecte, fins a la creació de l'empresa i la seva acceleració.

 

 

La pàgina web té un apartat de formació, on s’hi poden trobar tallers i càpsules, programes d’emprenedoria i màsters i postgraus relacionats amb la temàtica. També té un espai d’activitats i premis, on reuneix informació sobre competicions, premis i conferències d’emprenedors, i un espai dedicat a les Startups, on es troba informació sobre creació d’empreses, espais, acceleració i comunitat d’empreses. Finalment, l’apartat d’actualitat, amb notícies actuals relacionades amb l’emprenedoria.

 

Font: UAB