AJUTS | 12/02/2024  Ruralcat

Adoptar tecnologia, reduir emissions o engegar noves iniciatives, coneix les convocatòries Next Generation 2024

Des de l’Oficina Next Generation EU es donen a conèixer les diferents convocatòries empresarials del fons europeus Next Generation.

Si vols estar al dia de les noves convocatòries dels fons europeus Next Generation, inscriu-te al Servei d’alertes Next Generation.

Des de l’Oficina Next Generation EU es donen a conèixer les diferents convocatòries empresarials dels fons europeus Next Generation i es fomenta la participació d’empreses catalanes en projectes estratègics. A dia d’avui, els fons Next Generation han beneficiat més d’un miler d'empreses catalanes en projectes per adoptar tecnologia, per reduir les emissions o per engegar noves iniciatives que marcaran un abans i un després.

Aquestes són algunes de les convocatòries d’aquest any 2024:

Economia circular: Foment de processos industrials sostenibles en els sectors del tèxtil, la moda, el plàstic i els béns d’equipament per a energies renovables.

Fons ICO Verde: Fons amb més pressupost del Pla de recuperació amb una línia de finançament dedicada a projectes empresarials relacionats amb la transició verda.

- Kit Digital: Nous bons per incorporar eines de digitalització per a empreses de més de 50 treballadors.

Agents del canvi: Formació gratuïta en transformació digital per a persones treballadores i directives de petites i mitjanes empreses.

Descarbonització I i II: La convocatòria més important per a projectes de descarbonització d’instal·lacions industrials.

- Digitalització de turisme: Projecte Última milla per incorporar tecnologia en empreses i entitats del sector turístic.

Si vols estar al dia de les noves convocatòries dels fons europeus Next Generation, inscriu-te al Servei d’alertes Next Generation.

 

Font: ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa