PREMIS | 11/01/2017  RuralCat

Últims dies per presentar candidatures als Premis Horta de Lleida

Aquest divendres finalitza el termini de presentació de les candidatures als Premis Horta de Lleida. Hi ha establertes dues modalitats: premi al reconeixement de la trajectòria de promoció i desenvolupament i premi a la innovació en l'activitat agrària.

Els Premis Horta de Lleida són una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat per tal d’impulsar l’Horta aquest espai singular de la ciutat i guardonar i reconèixer aquelles persones, entitats o iniciatives que treballen o han treballat pel desenvolupament i la promoció de l’Horta de Lleida, tant des del punt de vista agrari, com cultural, o qualsevol altre aspecte remarcable. Hi ha establertes dues modalitats: premi al reconeixement de la trajectòria de promoció i desenvolupaments de l’Horta de Lleida i premi a la innovació en l’activitat agrària a l’Horta de Lleida.

Les candidatures poden ser tant de persones físiques com d’institucions, entitats, associacions o empreses, i seran avaluades per un jurat format per: una persona de rellevància dels mitjans de comunicació, el director/a de l’Escola Tècnica Superior d’Agrònoms de Lleida, la persona que tingui la presidència de la comissió de l’Horta de la FAV Lleida, una persona de rellevància del món cultural i acadèmic de Lleida, el president/a de l’Associació Recreativa els Pagesos, el regidor de l’Hàbitat Urbà, Rural i de la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida i els premiats/des de les edicions anteriors (exceptuant l’edició del primer any).

El premi per cada una de les modalitats serà una peça o component artístic relacionat amb el territori de l’Horta de Lleida elaborat per un artista local. Els Premis Horta de Lleida seran atorgats anualment per l’Ajuntament de Lleida en el marc de la Festa de Sant Antoni.

Recordeu el termini finalitza el proper 13 de gener.

Per més informació podeu consultar les bases dels Premis Horta de Lleida.o contactar amb la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i de la Sostenibilitat (Tel: 973 700 455 / infossotenible@paeria.cat)
 

Informació relacionada