TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 07/03/2017  RuralCat

El II Aplec de joves al camp estarà dedicat als reptes de l'emprenedoria

La Fira de Mollerussa tornarà a ser l'escenari de l'Aplec de joves al camp. Aquesta segona edició, dedicada als reptes que han d'encarar els joves quan s'instal·len en una explotació agrària, se celebrarà el divendres 17 de març al matí.

Després de l’èxit de la seva primera edició, dedicada a les noves tecnologies, l’Aplec dels Joves de camp torna a celebrar-se en el marc de la Fira de Mollerussa, aquesta vegada el 17 de març al matí.

Enguany, la temàtica de la jornada seran els reptes dels emprenedors agraris. Començarà amb l’exposició dels resultats d’un estudi fet pel Programa ODISSEU que analitza com ha estat la incorporació del joves a les empreses agràries durant el passat període del Programa de Desenvolupament Rural (PDR). Després hi haurà dues taules rodones: la primera protagonitzada per joves que explicaran les seves experiències i la segona amb la valoració de diferents experts.

La jornada comptarà amb la presentació de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, i la cloenda del director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP, Carmel Mòdol.

L’acompanyament dels joves empresaris agraris catalans és una les principals línies de treball del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) perquè ells són la garantia de relleu generacional, motors d’innovació al sector i impulsors del desenvolupament rural.

Si voleu més informació podeu consultar el programa del II Aplec de Joves del Camp. Recordeu que jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT de RuralCat.