REG | 22/03/2017  RuralCat

Dia Mundial de l'Aigua

L'aigua és un bé bàsic i indispensable per garantir la vida de les persones i dels éssers vius que ens envolten. Des de 1993, les Nacions Unides han designat el 22 de març com el Dia Mundial de l'Aigua per fer pedagogia al voltant de la importància i els aspectes que incideixen directament en la seva qualitat i disponibilitat.

Des de 1993, les Nacions Unides celebren el Dia Mundial de l’Aigua el 22 de març. Cada any s’hi destaca un aspecte específic: el 2015 fou la sostenibilitat i el 2016 el treball; enguany serà les aigües residuals i l’any 2018 els processos naturals.

Conscients de la importància de l’aigua per al sector agroalimentari, a RuralCat ens afegim a aquesta celebració. Per això us recordem la formació, les eines, la documentació i altres recursos que us oferim en aquest àmbit:


Per tenir més informació sobre les activitats i iniciatives que les administracions i entitats organitzen al voltant d’aquesta celebració, podeu consultar l’Agenda de l’Aigua, un espai web creat per la Generalitat de Catalunya, a través de l'Agència Catalana de l'Aigua en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, la Xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.
 

Informació relacionada