TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 07/08/2017  RuralCat

RuralCat ofereix més de 2000 documents tècnics al Centre de Documentació

El Centre de Documentació de RuralCat facilita la cerca, per paraula clau, autor o temàtica, de fitxes tècniques, dossiers tècnics, fulls informatius, ponències del PATT i altres documents publicats al portal.

Els usuaris poden accedir al Centre de Documentació des de l’apartat “Directe a”, situat a la banda dreta de la pàgina d’inici, o des de la barra de menú de l’apartat “Informació” del portal.

Al Centre trobaran un cercador que permet trobar uns 2200 documents etiquetats per paraules clau, autors i/o temàtiques (agricultura, ramaderia, indústries agroalimentàries, medi natural, medi rural i àmbits transversals).

Es tracta de documentació tècnica de diferent tipologia, des de fitxes tècniques fins a dossiers tècnics, passant per fulls informatius i presentacions o ponències del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT). Aquest fons s’anirà ampliant automàticament amb els documents que es publiquin d’ara endavant al portal.

 

La Transferència de Coneixement és un dels punts forts de RuralCat

 

Des de l’any 2002, RuralCat canalitza els seus serveis per a donar als professionals allò que necessiten. La formació i la informació són cabdals per mantenir i millorar la competitivitat del sector agroalimentari.

Aquesta eina complementa la tasca realitzada en la promoció i difusió de les jornades tècniques del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) i altres publicacions com Dossiers Tècnics, Fulls Informatius i guies tècniques de tot tipus. Igualment destaca la informació, l’assessorament i els serveis/eines tecnològics oferts des de les diferents oficines virtuals: l’Oficina del Regant; Sanitat Vegetal; Xarxa-i.cat; Suport a la Indústria Agroalimentària; Fruit.Net; l’Oficina de Fertilització i Tractament de Dejeccions Ramaderes; Assessorament; i Venda de proximitat.


 

Informació relacionada