INNOVACIÓ | 23/11/2017  RuralCat

Convocatòria de les startups al programa Síty2017

Síty2017 es un programa dirigit a l’incubació de startups que milloren la qualitat de vida dels ciutadans abordant els reptes de l’alimentació en tres àmbits: hàbits saludables, economia circular i eficiència a la cadena alimentària.

El Programa Síty2017 , impulsat per Aigües de Barcelona,  comença el dijous 23 de novembre de 2017, obrint una crida internacional per a la presentació candidatures fins el 6 de desembre. Desprès d’un període de selecció d’un mes, començarà un programa intensiu d’incubació de 10 setmanes.

Cada una de les startups incubades rebrà el recolzament d’entitats especialitzades en l’àmbit de l’alimentació, mentories per part d’empresaris, inversors i assessors, inclusió al Pla de comunicació per assegurar la visibilitat de les seves solucions, un espai d’oficines en un edifici emblemàtic de Barcelona i finançament.

Finalment, es farà una presentació dels projectes (Demo Day), en el marc de la Fira Alimentària 2018 (16-19 abril), un esdeveniment internacional de referència per tots els professionals de la indústria de l’alimentació.

Informació relacionada