FERTILITZACIÓ | 29/11/2017  RuralCat

Nou butlletí de l’Oficina de Fertilització i Dejeccions Ramaderes

Ja podeu consultar o subscriure-us al butlletí de l’Oficina de Fertilització i Dejeccions Ramaderes on trobareu: agenda d’activitats, notícies i documentació tècnica, així com les darreres novetats del web de l’oficina.

Nou butlletí de l’Oficina de Fertilització i Dejeccions Ramaderes

Nou butlletí de l’Oficina de Fertilització i Dejeccions Ramaderes

L’Oficina de Fertilització i Tractament de les Dejeccions Ramaderes és l’instrument del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), per posar a disposició dels usuaris la informació i eines necessària per tal de millorar la gestió de tots els productes amb valor fertilitzant que tenen com a destí final el sòl agrícola (dejeccions, fertilitzants químics, compostos, etc.).

El seu treball es centra en la millora de la gestió a la pròpia granja, el manteniment i evolució dels actuals sistemes de tractament de dejeccions ramaderes, el foment de millores en les pràctiques de fertilització i l’orientació en els tràmits administratius que hi estant relacionats. És per això que en el seu web classifica la informació en tres grans blocs: GRANJA, CAMP i OFICINA.

Enguany, amb l’objectiu de fer una comunicació àgil de les seves activitats, ha endegat un servei de butlletí on aglutina les darreres novetats tècniques, formatives i divulgatives.

Per més informació podeu consultar l’apartat de Publicacions/Butlletins o fer l’alta per rebre’l per correu electrònic.