FORMACIÓ | 07/12/2017  OdR/RuralCat

Termina la tercera edició del Curs d’instal·lacions de reg per a tècnics

Durant el mes de novembre, 16 professionals han participat en la formació d’instal·lacions de reg impartida a l’Escola Agrària de Tàrrega.

Imatge de la tercera edició del Curs d’instal·lacions de reg per a tècnics. Font: Oficina del Regant

Imatge de la tercera edició del Curs d’instal·lacions de reg per a tècnics. Font: Oficina del Regant

El curs ha pretès aportar coneixements pràctics sobre el que s’ha de tenir en compte a l’hora de projectar instal·lacions de reg. Així, s’han tractat aspectes importants tant pels sòls (per exemple, la fase de disseny o la programació de reg) com per als materials i els tipus d’instal·lacions (especialment per aspersió i degoteig). També s’han tractat altres tendències, com ara l’ús de canons i el reg enterrat, i s’ha realitzat una visita tècnica.

Aquesta formació ha volgut actualitzar els coneixements i millorar els criteris de les persones participants a l’hora d’interpretar projectes o assessorar sobre instal·lacions de reg a pressió.

Aquest curs bianual forma part de l’estratègia de formació en reg per a personal tècnic i assessor de l’EA de TàrregaOficina del Regant del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Informació relacionada