FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 18/12/2017  RuralCat

RuralCat oferirà més de 70 edicions de cursos durant el 2018

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) oferirà al 2018, a través de RuralCat, 28 cursos de formació a distància adaptats a diferents necessitats del sector agroalimentari i rural.

El 2018, el Servei de Formació Agrària del DARP oferirà a RuralCat una àmplia oferta de 28 cursos a distància, 8 dins l’àrea de gestió empresarial i 20 de temàtiques tècniques específiques. Es realitzaran 71 edicions diferents per tal de donar més possibilitats de començar un curs al llarg de l’any.

Enguany hi haurà l’actualització dels continguts de dos cursos: Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris i el Curs bàsic d’aplicador de fertilitzants; i s’impartiran les darreres edicions del Curs per elaborar un pla d’empresa agrària.

Al llarg de l’any 2018 es preveuen 8 períodes d’inscripcions, cinc al primer semestre i tres al segon, que permetran accedir a les diferents edicions dels cursos.

Cursos de l’àrea tècnica:

Cursos de gestió:

Procés d’inscripció:

Recordeu les dates d’inici o resteu atents als avisos de RuralCat sobre l’obertura d’inscripcions. Per inscriure's cal estar donat d'alta a RuralCat.

Si no n'ets membre, només has d'omplir el formulari  corresponent. L'alta és totalment gratuïta. Un cop t'hi hagis donat d'alta, hauràs de seguir les indicacions per sol·licitar el curs que trobaràs a l’àrea de membres.