FORMACIÓ | 22/03/2018  RuralCat

Trobada dels alumnes de formació forestal de les escoles agràries

El Servei de Formació Agrària ha celebrat la 4a Trobada d'Escoles Forestals, aquest dimecres 21 de març, a l'Escola Agrària del Pirineu.

Per quart any consecutiu, tots els alumnes de formació forestal de les escoles agràries Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) han participat en una diada per compartir experiències.

Enguany, la jornada s’ha celebrat a l'Escola Agrària (EA) del Pirineu i ha començat amb una una gimcana en la que els alumnes han hagut de demostrar les seves dots forestals.

A continuació, amb la col·laboració dels Agents Rurals, s’ha alliberat d’un un esparver, un ocell de presa de la família dels falcònids i, després, han plantat un cedre a l'arborètum de l'escola.

Finalment, s’ha fet entrega dels premis als guanyadors de la gimcana i el subdirector general de Boscos del DARP, l'Enric Vadell, ha fet fet el discurs de cloenda.

Actualment el Servei de Formació Agrària del DARP ofereix formació forestal les escoles d’Amposta, del Pirineu, de Santa Coloma de Farners i del Solsonès.