ESCOLES AGRÀRIES | 28/06/2018  Ruralcat

Alumnes de l’EA de Manresa realitzen pràctiques de treball a Dinamarca

Del 4 de juny al 6 de juliol, set alumnes de l’Escola Agrària de Manresa realitzen una estada de formació a diferents centres de treball de la World Wide Opportunities on Organic Farms.

Imatge de l’estada dels alumnes de l’EA de Manresa a Dinamarca. Font: EA de Manresa

Imatge de l’estada dels alumnes de l’EA de Manresa a Dinamarca. Font: EA de Manresa

Un any més, alumnes de l’Escola Agrària de Manresa han pogut triar els centres de la xarxa World Wide Opportunities on Organic Farms (WWOOF) on realitzaran una estada de 30 dies de formació en pràctiques. 

Aquesta xarxa compta amb multitud d’explotacions ecològiques a diferents països del món que ofereixen allotjament i manutenció a canvi de treball. L’Escola Agrària de Manresa està donada d’alta a les xarxes d’Espanya, França i Anglaterra però té un conveni per finançar el viatge als centres de Dinamarca. 

Enguany, set nois del primer curs s’han donat d’alta a la WWOOF i han seleccionat diferents opcions en funció dels seus interessos individuals. Un cop han rebut resposta, han triat treballar en tres centres de producció hortícola i ramadera, dos projectes socials comunitaris i dos projectes familiars alternatius i d’autoconsum.

Els estudiants durant la seva estada a Finlàndia

El passat 4 de juny, aquests estudiants van començar el viatge, acompanyats per un professor de l’escola. Enguany, han tingut l'oportunitat de visitar l’escola danesa de formació internacional Kalø Økologisk abans de ser acompanyats al seu destí. Després de realitzar la formació i poder visitar les set finques, tornaran el 6 de juliol a Catalunya.

L’Escola Agrària de Manresa està especialitzada en els ensenyaments de producció agrària ecològica i les energies renovables. Ofereix el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic/a en Producció agroecològica que destina part de les seves hores a la formació pràctica en centres de treball (FCT).

Recordeu que podeu seguir les activitats de l’escola a través del seu web i Facebook.

 

Informació relacionada