PREMIS | 03/07/2018  Ruralcat

RuralCat llança un concurs de fotos de paisatge rural a Instagram

El concurs, que tindrà una durada de dos mesos, premiarà les tres millors imatges publicades amb un lot de productes locals.

Els participants que vulguin participar han de compartir al seu perfil públic d’Instagram una o diverses fotografies sobre paisatge rural relacionades amb el camp, l’agricultura i/o la ramaderia, la pesca i boscos amb el hashtag #ConcursRuralCat i etiquetant @ruralcat.gencat.cat a la foto. A més, els participants hauran de ser seguidors de RuralCat a Instagram.

Les tres imatges guanyadores seran elegides per un jurat de RuralCat, que en valorarà la seva originalitat i la qualitat, sempre que s’ajustin a la temàtica establerta. Els guanyadors rebran un lot de productes locals

Amb aquest concurs, RuralCat vol premiar la fidelitat dels seguidors del seu perfil d’Instagram i fomentar la participació entre la comunitat.

El concurs, que va començar ahir, estarà actiu fins el 31 d’agost. El jurat donarà a conèixer els tres premiats en un termini de 15 dies laborables següents a la finalització de la promoció. Per a més informació, es poden veure les bases legals del concurs.