FORMACIÓ | 15/11/2016  OdR/ruralCat

Els professors de les Escoles Agràries es formen en reg

Professors de les escoles agràries del Solsonès, de Manresa, Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, de l'Empordà i de Tàrrega han participat en un curs pràctic de reg a l'EA de Tàrrega.

Els professors que han participat al curs. Font: OdR

Els professors que han participat al curs. Font: OdR

Amb l’objectiu de compartir l’experiència que les escoles tenen en diferents temes agronòmics, s’han organitzat cursos de formació pràctica per a compartir els coneixements, recursos i la destresa que els propis professors tenen en determinades activitats pràctiques que realitzen amb els alumnes dels cicles formatius.

Així el dia 6 de setembre es va dur a terme a l’EA de Tàrrega una sessió de formació per mostrar el capçal pedagògic de reg de l’escola i es va realitzar una pràctica per a la determinació del coeficient d’uniformitat d’una instal·lació de reg localitzat.

A més, la formació es va complementar amb una visita a les instal·lacions de PROGRES S.A Sistemes electrònics, on es van explicar les possibilitats del programador Agronic 2500 que la pròpia empresa ha cedit a l’EA de Tàrrega com a recurs disponible al capçal de reg.

Aquest curs ha estat organitzat pel Centre de Formació i Estudis Agrorurals i l’Oficina del Regant.

 

Informació relacionada