RURALCAT | 22/01/2019  Ruralcat

Les 10 notícies més llegides del 2018

Durant el passat any la secció de notícies de RuralCat va registrar un total de 77.072 visites úniques, el que representa el 4,8% del tràfic total del portal.

La notícia que explica que RuralCat oferirà més de 70 edicions de cursos durant el 2018 ha estat la més llegida del 2018

La notícia que explica que RuralCat oferirà més de 70 edicions de cursos durant el 2018 ha estat la més llegida del 2018

El portal RuralCat va rebre l’any passat un total de 426.869 visites. Del total de visites, el 4,8% corresponen a la secció de Notícies, que va obtenir 77.072 visualitzacions úniques. 

Les notícies que han despertat major interès entre els usuaris són les relacionades amb la formació, els avisos fitosanitaris i l’agenda de les principals fires sectorials previstes.

La notícia que explica que RuralCat oferirà més de 70 edicions de cursos durant el 2018 ha estat la més llegida del 2018, amb un total de 4.595 visites, que representen prop del 6% del total de l’apartat d’actualitat. La segona notícia més llegida ha estat la que recull les principals fires a Catalunya previstes pel 2018, que ha tingut 3.208 visites (4,2% del total), seguida de la notícia sobre els avisos fitosanitaris per SMS i correu electrònic, amb 1.191 visites (1,6%).

Les altres notícies que han despertat l’interès dels visitants el passat any han estat els butlletins d’informació fitosanitària del mes de juliol i abril, l’entrada en vigor de l’obligació d’aplicar purins amb sistemes alternatius al ventall a partir del mes de novembre passat i l’obertura de nous cursos de formació a distància en les edicions d’abril, novembre i juny, respectivament.

Des del portal RuralCat es pot seguir tota l’actualitat diària de l’àmbit agroalimentari i medi natural, a més d’oferir informació en més profunditat sobre temàtiques concretes a través de reportatges mensuals i entrevistes amb profunditat a personalitats i professionals rellevants del sector.

A la secció d’Informació també es pot consultar l’agenda de properes activitats previstes, els darrers Dossiers Tècnics publicats, els principals Premis convocats pel sector, Informació tècnica així com accedir al Centre de documentació.

 

Informació relacionada