FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 31/01/2019  Ruralcat

El Servei de Formació Agrària obre un curs sobre internacionalització a distància

Es tracta d’un paquet formatiu de 24 hores que dóna els coneixements bàsics i indispensables per tal que l’alumnat s’iniciï en el món de la internacionalització i l’exportació de productes agraris.

La segona edició del curs es farà del 24 de setembre a l’1 de novembre (inscripcions del 2 a l’11 de setembre)

La segona edició del curs es farà del 24 de setembre a l’1 de novembre (inscripcions del 2 a l’11 de setembre)

Aquesta píndola formativa és de caràcter divulgatiu i complementari. Tractarà temes relacionats amb la internacionalització de les empreses agràries i la gestió que se’n deriva, tot posant exemples pràctics i exposant casos reals.

El curs està estructurat en tres blocs: 

• Bloc 1: Internacionalització i exportació per a la petita empresa agrícola. 
• Bloc 2: Com donar-se a conèixer a l’estranger. 
• Bloc 3: Suport i finançament per a la internacionalització. 

Els estudiants faran tot el curs a distància, via Internet, a través del portal RuralCat, on trobaran els continguts i activitats del curs. Comptaran amb un tutor que els acompanyarà i farà el seguiment durant tot el seu aprenentatge. Les comunicacions es faran per correu electrònic. 

Enguany, el Servei de Formació Agrària té previstes dues edicions d’aquest curs. Una primera, que ja s’ha iniciat, del 29 de gener al 8 de març, i una segona del 24 de setembre a l’1 de novembre (inscripcions del 2 a l’11 de setembre). Posteriorment, està programada una altra edició per a l’any 2020, del 28 de gener al 6 de març (inscripcions del 7 al 15 de gener). 

Aquest curs té un cost de 32 euros. Per a inscriure’s-hi és necessari ser membre de RuralCat. Per a més informació, podeu contactar amb l’Escola Agrària de Mas Bové a través del telèfon 977 343 289 o el correu aecacon.daam@gencat.cat .