PROJECTES EUROPEUS | 05/02/2019  Ruralcat

Obert el termini per a la presentació de candidatures per formar part de cinc nous FOCUS GRUPS de la Xarxa Europea per a la Innovació

S'ha obert el termini per a la presentació de candidatures per formar part de cinc nous FOCUS GRUPS de la Xarxa Europea per a la Innovació (European Innovation Partnership “Agricultural Productivity and Sustainability”, EIP-Agri). S’espera que els grups presentin els seus resultats i recomanacions en un període d’un any.

La salut de les abelles i apicultura sostenible és una de les cinc temàtiques

La salut de les abelles i apicultura sostenible és una de les cinc temàtiques

Les temàtiques dels nous Focus Grups són les següents (s’indica la data de la primera reunió de cada grup, a la qual les persones que estiguin interessades han de poder assistir obligatòriament):

·         Salut de les abelles i apicultura sostenible (1a reunió: 7-8 maig 2019)
·         Oportunitats de diversificació mitjançant productes medicinals i cosmètics vegetals (1a reunió: 15-16 maig 2019)
·         Salinització del sòl (1a reunió: 15-16 maig 2019)
·         Protecció dels sols agraris contra la contaminació (1a reunió: 11-12 juny 2019)
·         Reducció de l’ús de productes antimicrobials en avicultura (1a reunió: 19-20 juny 2019)

El perfil de persones que es cerquen per formar part d’aquests Focus Grups són agricultors/es, assessors/es, científics i altres actors rellevants. Hi ha un especial interès per incloure representants de productors agraris i forestals. Les persones que presentin la seva candidatura han de poder expressar-se correctament en anglès.

Per a més informació sobre aquestes noves convocatòries podeu consultar el document adjunt on s’expliquen les tasques d’aquests Focus Grups. 

El termini per presentar les candidatures és el dilluns 11 de febrer de 2019, abans de les 23:59h CET (hora de Brussel·les).