XARXA-I.CAT | 08/02/2019  Ruralcat

Publicades a la Xarxa-i.cat les fitxes d’inici de projecte de les activitats de demostració de 2017

Aquestes fitxes exposen els objectius i tasques que es duran a terme en el decurs de l’activitat demostrativa, així com els diferents àmbits d’aplicació.

A la Xarxa-i.cat hi ha disponibles de 36 fitxes de les Activitats de Demostració

A la Xarxa-i.cat hi ha disponibles de 36 fitxes de les Activitats de Demostració

Avui s’han publicat a l’espai Xarxa-i.cat de RuralCat les fitxes d’inici de projecte de les activitats de demostració aprovades mitjançant l’Ordre ARP/20/2017 i convocades mitjançant la RESOLUCIÓ ARP/260/2017 (operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020).

L’objectiu d’aquestes activitats (realitzades per Universitats, Centres de recerca, Centres tecnològics i/o centres de la xarxa TECNIO de Catalunya i entitats vinculades a les universitats) és donar suport a la transferència de coneixements tècnics i de gestió adaptats a les realitats territorials i sectorials dels sectors agrícoles, ramaders, forestals i agroalimentaris de Catalunya mitjançant la realització de projectes demostratius, parcel·les experimentals, plantes i instal·lacions pilot, camps d'assaig i itineraris demostratius.

En el següent enllaç trobareu les fitxes esmentades: https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/pritac/espai/activitats-de-demostracio/activitats-de-demostracio-convocatoria-2017