GASTRONOMIA CATALANA | 27/02/2013  AlimenCat/FoodLab

Premis Umami: gastronomia i innovació

El Centre d'Innovació en Gastronomia Industrial FoodLab convoca la primera edició dels Premis Umami a la innovació, un concurs gastronòmic per a professionals de la restauració

Detall del programa dels Premis Umami. Font: FoodLab

Detall del programa dels Premis Umami. Font: FoodLab

Els Premis Umami són una iniciativa del Centre d’Innovació en Gastronomia Industrial FoodLab, situat al terme municipal de Riudellots de la Selva, impulsat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i el Consell Comarcal de la Selva, que vol convertir-se en un punt de trobada per a empreses gironines i d’arreu del territori català que tinguin relació amb el sector gastronòmic
 
Els Premis Umami neixen amb el doble objectiu de descobrir nous productes gastronòmics i donar a conèixer al món la cuina i la cultura del menjar de la comarca de La Selva i Catalunya.
 

Qui i com pot participar?

Qualsevol professional de la restauració i la gastronomia d’arreu de Catalunya: cuiners de restaurants o hotels, empreses de càtering o menjar preparat i autors independents. Només cal residir a Catalunya i tenir 22 anys o més. 
 
Els participants s’han d’inscriure prèviament al web del FoodLab. Després hauran de realitzar tres receptes a partir dels productes que lliura l’organització, amb especial protagonisme del porc com a producte principal del plat (ploma, centre de careta i garrons de pernil).
 
Els guanyadors del tres guardons Umami rebran també un premi de 1500 euros i un regal de 8 hores en serveis FoodLab.
 
 
 

 

Informació relacionada