Disponibles les dades de la Xarxa d'Experimentació varietal en blat de moro
La informació que es facilita recull els resultats productius obtinguts en els diferents camps d'assaig durant la campanya 2012 i anteriors
Camp de blat de moro. Font: IRTA
L’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) ha publicat les dades els resultats de la Xarxa d'Experimentació Varietal de Blat de Moro de Catalunya.
La informació que es facilita recull els resultats productius obtinguts en els diferents camps d'assaig durant la campanya 2012 i anteriors.
També s'hi inclou la relació de varietats recomanades per a cada zona, així com la seva caracterització agronòmica.
Les zones a les que fan referència aquestes dades són les de Girona litoral, Girona interior i Lleida regadiu.
Aquesta xarxa experimental està dirigida i coordinada per Antoni López Querol (antoni.lopez@irta.es) de l'IRTA-Centre UdL-IRTA de Lleida i Joan Serra Gironella (serra@masbadia.irta.es) de l'IRTA-Fundació Mas Badia de Girona. La realització dels assaigs està cofinançada per les empreses de llavors participants.