PROJECTES EUROPEUS | 06/03/2019  Ruralcat

El projecte LIAISON busca iniciatives innovadores en l’àmbit agrícola i agroalimentari

LIAISON està posant en marxa un concurs amb l'objectiu de buscar iniciatives innovadores i inspiradores de l'agricultura, la silvicultura i la cadena de subministrament agroalimentari.

Un jurat d'experts seleccionarà 15 Ambaixadors d'Innovació Rural

Un jurat d'experts seleccionarà 15 Ambaixadors d'Innovació Rural

Els sectors de l'agricultura, la silvicultura i el processat d'aliments necessiten amb urgència solucions innovadores per afrontar els grans reptes econòmics i ambientals que se'ls plantegen.

A través d'aquest concurs impulsat per part del projecte europeu LIAISON es busca trobar i recompensar els millors exemples de col·laboració que han portat a aquest tipus de solucions innovadores a Europa.

Un jurat d'experts seleccionarà 15 Ambaixadors d'Innovació Rural per rebre reconeixement internacional, oportunitats de networking, material promocional personalitzat i la invitació a unir-se a una prestigiosa cerimònia de lliurament a la tardor de 2019. Tots els Ambaixadors de la Innovació Rural també rebran una pel·lícula sobre el seu projecte.

La data límit per a presentar les propostes és el 15/03.

L'Associació Europea d'Innovació per a la Productivitat i la Sostenibilitat Agrícola (EIP-AGRI) va ser llançada per la Comissió Europea el 2012, amb l’enfocament d'innovació interactiva com a concepte principal.

El projecte LIAISON s’emmarca dins els grups operatius EIP-AGRI i els projectes multisectorials d’Horizon 2020.

 

Informació relacionada