L'ECA de l'Empordà instaura un nou format de formació
Els dies 9, 10 i 11 d'octubre es va celebrar a Vic el primer Seminari de Casos Pràctics en BRC, IFS I ISO 22000 FSSC alimentació
Imatge del seminari. Font: DAAM
La qualitat i la seguretat alimentàries constitueixen, avui en dia, una de les principals exigències del consumidor, així com una obligació a les administracions públiques i a les indústries del sector agroalimentari. D’aquesta necessitat sorgeixen els estàndards internacionals (BRC, IFS i/o ISO 22000).
Aquest seminari ha estat la primera experiència de formació en aquest àmbit en la qual els alumnes treballen diversos casos reals. Els casos estaven relacionats amb: neteja i desinfecció; APPCC: diagrama de flux i anàlisi de perills; verificació dels sistema APPCC; manteniment; i Food Defense.
Les professores del curs, Mercè Sánchez, coordinadora FOOD de la Regió EST de SGS ICS Ibèrica SA, i Eva Ortiz, consultora sènior de Muns Consultors, amb gran experiència en aquestes normes, han fet que els alumnes puguin resoldre els seus dubtes davant la seva feina diària, ja que tots eren responsables de qualitat de diferents industries agroalimentàries catalanes.
Des de l’escola ho valoren com una experiència enriquidora que segurament repetiran.