La mel, la jardineria i la floristeria protagonitzen la tardor a l'ECAF
La primera edició del Curs de tast de mels, així com la participació dels alumnes en la Fira de la Ratafia i en la Jornada sobre les cobertes vegetals han estat algunes de les activitats més destacades de L'Escola de Capacitació Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners
Actualment, s’està realitzant la primera edició del Curs de tast de mels a l’escola forestal, amb 25 alumnes inscrits. El curs l’imparteixen 5 professionals del sector i consisteix a aprendre a caracteritzar les diferents mels catalanes. Durant el curs es tastaran unes 20 mels diferents amb l’objectiu d’aprendre a diferenciar aromes, gustos, textures, colors... El curs ha tingut tan bona acollida que ja es pensa en fer més edicions. L’objectiu final es crear un panel de tastadors de mel a Catalunya.
Per altra banda i com d’altres anys, els alumnes del Cicle Formatiu Mitjà de Jardineria i Floristeria han participat en la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, que es va celebrar el segon cap de setmana de novembre. Com es pot veure a les imatges, els alumnes varen crear una ornamentació floral decorativa a la plaça Major de la població. Aquesta activitat s’engloba dins del mòdul de composicions florals i establiments de floristeria.
Finalment, des de l’ECAF destacan l’èxit de la Jornada sobre les cobertes vegetals, a la qual van assistir una vuitantena de persones i va compta amb dos ponents. Quatre productors varen participar en la jornada aportant unes mostres de les seves produccions que varen exposar al claustre de l’edifici de l’escola, com es pot veure a les imatges. Els alumnes del cicle formatiu de Grau Superior de Gestió Forestal varen col·laborar preparant un esmorzar per als assistents amb l’objectiu de finançar el seu viatge de final d’estudis.