L'ECA de Tàrrega conclou els Seminaris de Valor Afegit sobre els productes artesanals
La participació en fires, l'ús de les xarxes socials, el packaging i la internacionalització de les empreses han estat els temes principals
Imatge d'un dels Seminaris de Valor Afegit. Font: DAAM
Aquests seminaris han estat organitzats conjuntament entre el Departament d’Agricultura (DAAM) i el Projecte Gustum (LEADER Urgell-Pla d’Urgell). Al llarg de 20 hores, diferents experts en cada matèria han parlat de: com optimitzar la participació en fires, l’ús de les xarxes socials, el packaging i la internacionalització de les empreses.
En els seminaris hi han participat 23 persones de diferents sectors agroalimentaris, vinguts d’arreu de Catalunya, que demostren l’interès del sector artesanal per ampliar el seu radi d’acció i millorar la comunicació amb els seus clients, així com cercar sinergies entre aquests diferents projectes empresarials.
Aquesta és la quarta edició dels Seminaris de Valor Afegit que organitza el DAAM conjuntament amb diferents entitats representatives d’un sector, amb l’objectiu de donar resposta a una necessitat puntual detectada en el seus associats. Habitualment són seminaris enfocats a la comercialització dels productes en diferents aspectes.
Les dues primeres edicions es van realitzar per al sector del vi (Montblanc 2010 i Gandesa 2011). I el 2013 s’han iniciat dos SVA: el primer dedicat a l’horta i aquest, dedicat al sector dels productes artesanals.