L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any
Durant la campanya de collita d’olives, l’Oficina publica de forma setmanal l’evolució del procés de maduració de les varietats d’oliva de les zones de producció de l’IRTA amb informació sobre el contingut d’oli i els valors resultants.
Varietat 'Arbequina' de la zona Terra Alta
A l’espai Evolució de maduració de l’Oficina de l’Oli ja es poden consultar els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any així com les fitxes del procés de maduració de les olives de la collita 2019-20.
En aquest espai es poden trobar les darrers fitxes publicades des del passat 30 de setembre fins ara de les varietats Arbequina, Empeltre, Corbella, Rojal, Farga i Sevillenca de les zones de Terra Alta, Priorat, Baix Ebre, Lleida, Garrigues, camp de Tarragona, sud de Catalunya, Barcelona i Catalunya central. També s’inclouen els perfils sensorials de la varietat Sevillenca de la zona del Baix Ebre, la varietat Arbequina de la zona Garrigues i de la zona de Lleida.
Font: Oficina de l’Oli