RURALCAT | 08/11/2019  Ruralcat

RuralCat incorpora un nou cercador de Dossiers Tècnics

El nou cercador de Dossiers Tècnics permet trobar de manera fàcil i còmode el document per paraula clau o bé per sectors i subsectors. L’eina també incorpora els enllaços als Dossiers Tècnics publicats en anglès i castellà.

Fins ara s'han publicat 99 Dossiers Tècnics

Fins ara s'han publicat 99 Dossiers Tècnics

L’apartat de Dossiers Tècnics de RuralCat ha incorporat recentment un nou cercador de documents que permet fer la cerca per paraula clau o bé seleccionant per sectors (Agricultura, Ramaderia, Indústries transformadores i alimentació, Energia, Reg i medi ambient, Forestal, pesquer i medi rural i Gestió de l’empresa agrària i de la producció), que es divideix alhora per subsectors específics per depurar encara més la cerca.

Així mateix, també s’ha incorporat dos botons amb accessos directes als 12 Dossiers Tècnics publicats en anglès i als 29 disponibles en llengua castellana.

El Dossier Tècnic és una publicació del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de caràcter monogràfic que aborda temàtiques rellevants de l’activitat agrària, ramadera, alimentària, pesquera, forestal i del món rural, realitzada amb la col·laboració d’experts de l’administració, de universitats i centres de recerca i del sector. El primer Dossier Tècnic es va publicar al febrer del 2005 i el darrer, el nº 99, al juny d’aquest 2019.

D’altra banda, cal recordar que recentment el portal ha incorporat un nou apartat d’Articles Tècnics, que recull alguns dels articles més destacats dels Dossiers Tècnics escrits per experts del sector agroalimentari i rural.

Font: RuralCat

Informació relacionada

Notícies relacionades