INNOVACIÓ | 18/11/2019  Ruralcat

S’obre la convocatòria dels Cupons indústria 4.0

Els cupons suposen un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0 a través d’un expert en innovació acreditat per ACCIÓ.

El 45% d’empreses catalanes augmenta la seva facturació gràcies a la innovació

El 45% d’empreses catalanes augmenta la seva facturació gràcies a la innovació

La convocatòria dels Cupons indústria 4.0 s’obre avui amb novetats destacades com els nous Cupons indústria 4.0, un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0 a través de tecnologies com la realitat augmentada, el big data o la internet de les coses. En total es subvencionen fins a 14.000 euros que els beneficiaris podran fer servir per contractar un servei expert en innovació acreditat per ACCIÓ.

Els cupons permeten, per una banda, identificar noves oportunitats de millora per avançar cap a la digitalització i, de l’altra, ajuden a implementar noves tecnologies 4.0. Els Cupons a la innovació també serveixen per ajudar en altres àmbits empresarials com dissenyar nous productes o serveis, millorar el model d’innovació a partir de la innovació en processos, màrqueting o model de negoci, avançar cap a l'economia circular, rebre serveis d’assessorament en fiscalitat per obtenir retorns de la innovació. I ajudar a protegir la teva tecnologia amb registres i patents internacionals.  

Per beneficiar-se només cal escollir el cupó més adient, el proveïdor amb qui es vol treballar i preparar la sol·licitud.

Es calcula que el 45% d’empreses catalanes augmenten la seva facturació gràcies a la innovació.

FontACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Informació relacionada