AVISOS SMS I EMAIL | 15/02/2005  Ruralcat

Nova campanya d¿avisos fitosanitaris al teu mòbil i correu electrònic

La nova campanya de difusió d¿avisos fitosanitaris urgents per SMS i correu electrònic de la mota de la poma i la pera (Venturia spp), i el míldiu de la vinya (Plasmopara viticola) començarà el proper mes de març.

Telèfon mòbil

Així ho va anunciar el passat 2 de febrer el Sr. Salvador Puig, Director General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries del DARP en el marc de la Jornada Tècnica Actuacions en malalties de l¿arròs al Delta de l¿Ebre. A més a més, com a novetat d¿aquesta campanya 2005, el Sr. Puig va anunciar la difusió per aquesta via dels avisos relacionats amb la pyriculariosi de l¿arròs, acció promoguda pel Servei de Sanitat Vegetal a les Terres de l¿Ebre des de l¿Estació d¿Avisos de Tortosa. Aquest nou servei s¿activarà en funció de l¿epidemiologia d¿aquesta malaltia que acostuma a esdevenir durant l¿estiu. El servei que es pretén oferir a les persones que s¿inscriguin és avisar-los dels moments en què es donen condicions de risc epidèmic per al desenvolupament de malalties fúngiques (pyriculariosi i helminthosporiosi). Així mateix, s¿informarà mitjançant un missatge de correu electrònic dels productes fitosanitaris recomanats i dels llindars de severitat que cal tenir en compte. L¿avís només informarà que s¿ha emès un nou avís i, per tant, caldrà consultar la bústia personal a RuralCat, o trucar al contestador de Tortosa al número 977 58 11 81. En cada campanya l'Estació d'Avisos de Tortosa acostuma a emetre al voltant de 5 avisos per als fongs de l'arròs. L¿avís dirà: Nou avís de malalties fúngiques al Delta del Ebre. Consulta RuralCat o al contestador de EA Tortosa. CAT 365 Una altra novetat de la campanya d'enguany és la possibilitat d¿escollir l¿Estació d¿Avisos de la qual es vol rebre els avisos fitosanitaris per SMS i correu electrònic, fins a un màxim de dos. Per gaudir d¿aquests serveis cal complir una sèrie de requisits ben senzills:
  • Ser usuari inscrit de RuralCat, per fer-ho cal que ompliu el formulari que s¿obre quan cliqueu a Inscriu-te, que es troba a la pagina d'inici. Us recordem que inscriure¿s a RuralCat és gratuït, senzill, i ple d¿avantatges.
  • Un cop sou usuari, cal omplir el formulari d¿inscripció a aquests serveis, que trobareu al menú de preferències de la intranet.
Us recordem que per accedir a la intranet de RuralCat, heu de validar el vostre nom d'usuari i contrasenya a l'espai corresponent del portal. L'Oficina de projecte de RuralCat us hauran facilitat aquesta informació per correu electrònic un cop gestionada la vostra inscripció a la comunitat.