PRODUCCIÓ ECOLÒGICA | 13/01/2005  Ruralcat

Empresaris catalans del sector agroalimentari ecològic constitueixen APECPAE

Una vintena d'empresaris del sector agroalimentari ecològic han constituït a Caldes de Montbui l'Associació Catalana de Productors, Elaboradors i Comercializadors de Productes Agroalimentaris Ecològics (APECPAE).

Agricultura ecològica

L'Ajuntament de Caldes de Montbui ha estat la seu escollida per a la constitució de la nova entitat, després que els seus impulsors es reunissin el passat mes de desembre a la població per establir les directrius i els objectius de l'agrupació. L¿APECPAE neix amb la voluntat de defensar col·lectivament els interessos del sector i potenciar el seu creixement, alhora que es marca com a principals objectius el foment de la producció i la promoció de productes ecològics, així com el seu consum. En aquest sentit, l'Associació espera ampliar el nombre d'inscrits arreu de Catalunya i, per aquest motiu, el proper 27 de gener se celebrarà una assemblea constitutiva per informar dels objectius de l'entitat.

Informació relacionada