FOMACIÓ | 31/01/2014  Ruralcat/DAAM

L'Oleoturisme, el safrà i l'oli verge extra de collita avançada, novetats a l'ECA de les Borges Blanques

L'escola incrementa un 35% la seva oferta formativa i d'activitats de transferència tecnològica amb un total de 20 cursos i 13 jornades programades

l'ECA de les Borges Blanques

Per la Fira de l’Oli, Qualitat Verge Extra, de les Borges Blanques, l’Escola de Capacitació Agrària de les Borges Blanques va fer públic el seu Pla de formació 2014.

Les principals novetats en formació per a aquest any són: un curs d’Oleoturisme, la posada en marxa d’un assaig experimental sobre cultiu del safrà a la finca de l’escola i una jornada tècnica sobre l’elaboració d’oli verge extra de collita avançada d’olives adreçada a encarregats de molins d’oli i membres de la junta de govern de les cooperatives productores d’oli de la comarca de les Garrigues i productors privats.

Aquestes novetats s’inclouen en l’oferta formativa de cursos i jornades tècniques 2014 de l’ECA de les Borges Blanques amb 20 cursos i 13 jornades, un 35% més que el 2013.