IX Simpòsium Nacional de Sanitat Vegetal
Sevilla acull del 26 al 28 de gener el IX Simpòsium Nacional de Sanitat Vegetal. El Col·legi Oficial d¿Enginyers Agrícoles de l¿Andalusia Occidental és l¿encarregat d¿organitzar l¿esdeveniment. L¿objectiu principal de l¿acte serà instruir els assistents sobre certificació agrícola.
En el transcurs dels tres dies, es tractarà de normatives, organitzacions implicades, mètodes i aplicacions en els diferents cultius. També hi haurà un espai perquè els fabricants exposin els seus productes i resultats obtinguts en les investigacions dels que ja es comercialitzen. El primer dia, estarà dedicat al coneixement de la situació dels temes d¿actualitat, posant especial interès en la certificació agrícola. El segon dia, s¿abordarà el moment que viuen cultius com l¿oliva, la vinya, els cítrics, el tomàquet, l¿arròs, i d¿altres. La novetat d¿aquest any és que després de la ponència magistral, s¿obriran altres sales per fer les xerrades comercials. Finalment, la jornada de matí del tercer dia, es dedicarà a concloure sobre els diferents temes referents a la sanitat vegetal tractats els dos dies anteriors. El programa de la jornada serà el següent:
Hora | Ponència |
---|---|
10.30h | Direcció General d'Agricultura del MAPA. Madrid. |
10.45h | Ignacio Pina Ledesma. Director Tècnic d'ENAC. Madrid. |
11.45h | Gonzalo Sotorrio González. Director de Normalització d'AENOR. Madrid. |
12.30h | Hugo Hays. Director Tècnic de EUREPGAP. Madrid. |
13.15h | Adrián Mártinez Bazaga. Director Tècnic de Consultoria Agroalimentària. Bureau Veriats. Madrid. |
16h | Arturo Iruretagoyena Aldaz. Director de Qualitat del Grup A.L.M. Saragossa. |
16.40h | Rafael Carlos Alba Carrillo. Consultor Institut de la Qualitat. Sevilla. |
17.20h | Santiago Sánchez Benéitez. Responsable de Desenvolupament de Negoci d'Agromare (Grup Ibermàtica). Madrid. |
18h | Angel Luis Teso Alonso. Director General de ECAL S.A.Applus Agroalimentari. Madrid. |
18.40h | Luis Miguel Fernández Sierra. Gerente d'Agrocolor, S.L. Almeria |
Hora | Ponència |
---|---|
9h | Daniel Gómez Pérez. Director de l'ICAM. Sevilla. |
9.45h | José Alba Mendoza. Director de l'Almàssera Experimental de l'Institut del Greix. CSIC. Sevilla. |
11h | Nuria de Prado Ordás i Santiago Cepeda Castro. Estació d'Avisos de Bierzo. Junta de Castella i Lleó. |
12h | Vidente Navarro Llopis. Centre d'Ecologia Química Agrícola. Universitat Politècnica de València |
12.30h | Jesus I. De la Cruz Blanco. Director del Programa de Protecció Integrada, Diagnòstics i Avisos Agrícoles. Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient. Badajoz. |
13.15h | Manuel Cano lópez. Director Gerent de la Federació d'Arrocers de Sevilla. |
16h | Antonio Montserrat Delgado. Servei de Protecció i Sanitat Vegetal. Conselleria d'Agricultura i Aigua. Regió de Múrcia. |
16.45h | Jesús Rossi ERscalona. Director Tècnic per Europa de D&PL Internacional> |
17.30h. | José López Medina. Director del Departament de Ciències Agroforestals de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Huelva. |
18.40h | José del Moral de la Vega. Cap del Departament de Fitopatologia del Servei d'Investigació i Desenvolupament Tecnològic de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient de la Junta d'Extremadura. Badajoz |
Hora | Ponència |
---|---|
9.30h | Rosa Mª Robles Hernández. Directora General de FEDISPROVE. Alacant. |
10.15h | Antonio Naz Giménez. Coordinador Nacional del Projecte Iniciativa d'ús Segur. AEPLA. Madrid. |
11h | Flor Muñoz Guerrero. Directora de Qualitat d'ITACA. Madrid. |
12h | ASOCIAFRUIT (Rafael Daza Real, President del sector dels fruiters amb pinyol) COPRONIJAR (Antonio García Padilla, President) FRESHUELVA (Manuel erdier Martín, Gerent) OPRACOL SEVILLA (Manuel Félix Moreno Vélez, Gerent) CONSELLERIA D'AGRICULTURA I PESACA DE LA JUNTA D'ANDALUSIA (Antonio Rodríguez Ocaña, Cap del Servei de Qualitat Agroalimentària) |