Jornada sobre l'aigua que s'utilitza en la indústria alimentària
Unes 90 persones van assistir a aquesta jornada tècnica organitzada a l'ECA de l'Empordà
Un instant de la jornada "L'aigua que s'utilitza en la indústria alimentària". Font: DAAM
La jornada va tenir lloc a l’auditori de l’edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.
Es va iniciar amb un repàs de la legislació vigent en aspectes clau com l’aigua de consum humà, l’aigua de reutilització i el control de legionel·la, a càrrec de Marta Negra, cap de la Secció de Coordinació i Seguiment del Servei Regional a Girona de l’Agència de Salut Pública de Cataluny.
En la segona part de la jornada, Josep Gussinyer de Prominent va parlar dels diferents usos de l’aigua en els diversos processos alimentaris, el seu ús en calderes i circuits de refrigeració, i va fer un repàs als diferents sistemes disponibles per mantenir l’aigua en perfecte estat.
Volem agrair l’assistència a tots els participants