Seminari "Llistes d'ingredients. Per què posem el que posem"
En aquest interessant seminari, a través d'exemples pràctics proposats per Albert Monferrer, director tècnic de BDN, es van plantejar les funcions dels diferents ingredients i additius presents en els aliments estudiats i es va explicar la base tecnològica de la seva funcionalitat
Un instant de la jornada Llistes d'ingredients. Per què posem el que posem". Font: DAAM
El 30 de gener passat, dins el pla de formació del Departament d’Agricultura, Ramaderia Pesca, Alimentació i Medi Natural, l’ECA de l’Empordà va dur a terme una jornada tècnica titulada “Llistes d’ingredients. Per què posem el que posem”.
La jornada va tenir lloc a la Sala d’actes de l’edifici Salvany de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària a Barcelona i va comptar amb la presència d’unes 140 persones.
En aquest interessant seminari, a través d’exemples pràctics proposats per Albert Monferrer, director tècnic de BDN, es van plantejar les funcions dels diferents ingredients i additius presents en els aliments estudiats i es va explicar la base tecnològica de la seva funcionalitat.
Va ser un seminari molt amè i participatiu on els assistents van poder intervenir i donar el seu punt de vista sobre els exemples pràctics proposats pel professor.
Volem agrair l’assistència a tots els participants