21 DE DESEMBRE | 30/11/2004  Ruralcat

IV Jornada de la vinya i el vi a la Conca de Barberà

La sala d¿actes de La Cooperativa acull el proper 21 de desembre a l¿Espluga de Francolí la IV Jornada de la vinya i el vi a la Conca de Barberà. En aquest acte es mostraran els resultats obtinguts sobre la varietat de trepat en els estudis que ha fet l¿INCAVI, en col·laboració amb el Consell Regulador de DO de la Conca del Barberà.

Jornada Tècnica

Els objectius de l'esdeveniment són mostrar als professionals del sector la importància del control en el procés de maduració o de l¿elecció de la data de verema, dades que permetran assolir el màxim potencial en el treball dels viticultors. La presentació es farà a les 18.30h, a càrrec del cap del Servei de Viticultura i Enologia de l¿INCAVI, el Sr. Santiago Mínguez i Sanz. El membre de la secció de Viticultura i Producció Experimental de l¿INCAVI, el Sr. Lluís Giralt i Vidal, impartirà a les 18.45 la ponència Maduració del raïm. Seguiment del procés pel viticultor. Fisiologia de la maduració. Paràmetres de seguiment i la seva evolució. Analítiques. Tast de baies. A les 19.45h hi haurà una xerrada sobre l¿estat dels treballs de selecció clonal fets per l¿INCAVI, per part de la Sra. Carme Domingo i Gustems, membre de Vititcultura i Producció Experimental de l¿INCAVI. La jornada la clouran, a les 21.45h, el Sr. Antoni Sans Mesalles, director dels Serveis Territorials de Tarragona del DARP i el president del Consell Reglador de la Denominació d¿Origen de la Conca de Barberà, el Sr. Joan Batista Sanahuja. Per a més informació podeu adreçar-vos als organitzadors: Departament d'Agricultura,
Ramaderia i Pesca
INCAVI
Estació de Viticultura i Enologia

C/ Amàlia Soler, 27
08720 Vilafranca del Penedès
Tel. 93 890 0211
incavi.vilafranca@gencat.net Estació de Viticultura i Enologia
Passeig Sunyer, 4-6
43202 Reus
Tel. 977 326 275
incavi.reus@gencat.net Oficina Comarcal de la Conca de Barberà
Muralla Sant Jordi, 35
43400 Montblanc
Tel. 977 860 294
acbarbera.darp@gencat.net Assessorament Rural i Innovació Tecnològica
Av. Catalunya, 50
43002 Tarragona
Tel. 977 250 412
anton.ballve@gencat.net DO de la Conca de Barberà
Palau Alenyà

C/ Sant Josep, 18
43400 Montblanc
cellers@do-conca.org