Premis "Sostenibilitat i innovació: premi a estudiants de l'àmbit agroalimentari de Catalunya"
En aquesta sisena edició, Marc Farrés de l'EFA de Quintanes va obtenir el primer premi de Cicles Formatius de Grau Mig, Ángel Ginés de l'ECA de Manresa va obtenir el segon premi, i Gonzalo López de l'ECA de Vallfogona de Balaguer va quedar com a finalista
Ángel Ginés, de l'ECA de Manresa, recollint el premi. Font: DAAM
El passat 29 de gener va tenir lloc el lliurament dels premis "Sostenibilitat i innovació: premi a estudiants de l'àmbit agroalimentari de Catalunya".
En aquesta sisena edició, Marc Farrés de l'EFA de Quintanes va obtenir el primer premi de Cicles Formatius de Grau Mig, Ángel Ginés de l'ECA de Manresa va obtenir el segon premi, i Gonzalo López de l'ECA de Vallfogona de Balaguer va quedar com a finalista.
Aquest premi, convocat pel Departament, l'Oficina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manlleu i el BBVA, té com a objectiu incentivar els joves estudiants a treballar projectes amb processos d'innovació i sostenibilitat en el sector.