Alta participació en la jornada sobre instal·lacions en empreses agroalimentàries
Un centenar de persones van assistir a la jornada "Les instal·lacions i els esquemes de certificació IFS-BRC_FSSC22000", realitzada a L'EA de l'Empordà per resoldre dubtes en la certificació dels esquemes d'innocuïtat alimentària.
Les instal·lacions són un dels grans reptes en la certificació dels esquemes d’innocuïtat alimentària.
Sigui perquè ja tenen uns anys, o perquè el flux no és del tot correcte, són un factor intrínsec en el si dels sistemes de certificació d’innocuïtat i molt sovint fan que ens decantem per un esquema de certificació o bé per un altre.
Davant de tots els dubtes que això comporta, el 10 d’octubre passat, dins el pla de formació del Departament d’Agricultura, Ramaderia Pesca, Alimentació i Medi Natural, l’ECA de l’Empordà va dur a terme una jornada tècnica titulada “Les instal•lacions i els esquemes de certificació IFS-BRC_FSSC22000”.
La jornada va tenir lloc a l’edifici del Sucre de Vic i va comptar amb la presència d’unes 100 persones, responsables de les indústries agroalimentàries catalanes, assessors i tècnics inspectors de l’Agencia de Salut Pública de Catalunya.
En aquesta jornada es van poder posar en comú les principals mancances amb relació a les instal·lacions, tant des del prisma del requisit com del consultor dels requisits dels esquemes de certificació, per poder donar resposta i eines sobre com afrontar-ho amb èxit. La jornada va anar a càrrec de Mercè Sánchez, coordinadora FOOD de la Regió Est de SGS ICS Ibérica SA.
Des d’aquí volem agrair l’assistència a tots els participants.