DIVULGACIÓ | 10/02/2004  Ruralcat

El DARP promociona les empreses catalanes a Rússia

En el marc de la fira internacional de l¿alimentació Prodexpo, que se celebra a Moscou entre els dies 9 i 14 de febrer, el Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, mitjançant PRODECA, organitza la participació d¿empreses catalanes del sector agroalimentari. Enguany es preveu un èxit notable ja que la producció agroalimentària catalana té bona entrada en el mercat rus.

Imatge del logo de Prodexpo

Prodexpo, la fira anual d¿alimentació general més important a Rússia, compta amb una superfície bruta d¿exposició de 65.000 metres quadrats, 1.800 expositors procedents de 90 països i 90.000 visitants professionals. En aquest sentit és una plataforma de contacte amb els mercats de Rússia, països de l¿Est, Països Bàltics, Ucraïna, Bielorússia, països del Caucas i Àsia Central. Els visitants són professionals d¿aquestes zones, importadors, distribuïdors i majoristes del sector alimentari. D¿altra banda, Prodexpo també serveix per desenvolupar tecnologies avançades de processament i emmagatzematge de productes agrícoles i formes noves de cooperació entre companyies russes i estrangeres.
Empreses participants a l'estand de PRODECA
Empresa Producte Seu
PATEL Carn Santa Maria del Corcó (Osona)
Unió Agrària Cooperativa Vi Reus (Baix Camp)
Food Mix Ingredients Preparats per a pastisseria Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Sociedad General Olivarera Olives Barcelona
SUCARN Carn Barcelona
Perelada Comercial Vi i cava Barcelona
PRODECA dota al sector agroalimentari català d'una eina eficaç per fer front al repte de la internacionalització, en un context de globalització econòmica, tant des del vessant de la promoció com des del vessant del suport a l'exportació.