NOU GOVERN CATALÀ | 19/12/2003  Ruralcat

Antoni Siurana, nou conseller del Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca

Antoni Siurana ha estat nomenat conseller d¿Agricultura Ramaderia i Pesca en el govern de la Generalitat, segons es va fer públic després de la presa de possessió de Pasqual Maragall com a nou president de la Generalitat de Catalunya.

Antoni Siurana i Zaragoza

Antoni Siurana i Zaragoza (Lleida, 1943) ha estat alcalde de la capital del Segrià entre 1979 i 1987 i posteriorment de 1989 fins a l'actualitat. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, va ser economista de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida entre 1970 i 1978 i cap de serveis d'urbanisme de la Generalitat en la delegació de Lleida durant la presidència de Josep Tarradellas. President de la Jove Cambra de Lleida en 1974 i 1975 i ponent en l'elaboració de la Llei Municipal de Catalunya, és membre del col·legi d'Economistes i del col·legi d'Agents i Corredors d'Assegurances i com a alcalde de Lleida presideix el consell directiu de Fira de Lleida i Mercolleida. El nou govern català encapçalat per Pasqual Maragall té la següent composició:
President de la Generalitat: Pasqual Maragall i Mira (PSC-CpC). Conseller en cap: Josep-Lluís Carod-Rovira (ERC). Conseller de Relacions Institucionals i Participació: Joan Saura Laporta (ICV-EA). Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca: Antoni Siruana i Zaragoza (PSC-CpC). Consellera de Benestar Social i Família: Anna Simó i Castelló (ERC). Consellera de Cultura: Caterina Mieras i Barceló (PSC-CpC). Conseller d'Economia i Finances: Antoni Castells i Oliveres (PSC-CpC). Conseller d'Ensenyament: Josep Bargalló i Valls (ERC). Conseller de Governació: Joan Carretero i Grau (ERC). Conseller de Treball i Indústria: Josep Maria Rañé i Blasco (PSC-CpC). Conseller de Comerç, Consum i Turisme: Pere Esteve i Abad (Catalunya 2003-ERC). Consellera d'Interior: Montserrat Tura i Camafreita (PSC-CpC) Conseller de Justícia: Josep Maria Vallés i Casadevall (PSC-CpC), del grup de Ciutadans pel Canvi. Conseller de Medi Ambient i Habitatge: Salvador Milà i Solsona (ICV-EA). Conseller de Política Territorial i Obres Públiques: Joaquim Nadal i Farreras (PSC-CpC). Conseller de Sanitat i Seguretat Social: Marina Geli i Fàbrega (PSC-CpC) Conseller d' Universitats, Investigació i Societat de la Informació: Carles Solà i Ferrando (Valencià de Xàtiva) (independent d' ERC).