Jornada tècnica sobre Producció i comercialització de l¿oliva de taula
El proper 9 de desembre tindrà lloc a Santa Bàrbara la Jornada tècnica sobre Producció i comercialització de l¿oliva de taula, organitzada conjuntament pel Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, l¿Oficina Comarcal del Baix Ebre i el Montsià, i la DOP oli del Baix Ebre Montsià, i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara, i l¿Ajuntament de Santa Bàrbara.
La jornada, que ocuparà la tarda del dia 9, començarà a les 19:00 h amb la presentació a càrrec de Josep Francesc Ramon, delegat territorial a les Terres de l¿Ebre del DARP. Seguidament, a les 19:15 h, Verònica del Àguila, tècnica d¿Indústries i Comercialització Agràries de la delegació a les Terres de l¿Ebre del DARP, parlarà de Marques de qualitat del Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca. A les 19:45 h serà el torn que Francesc Bertrán, director de la secció comercial de Cooperativas de Aceites del Matarraña, exposi el tema Comercialització de l¿oliva de taula. Situació i perspectives de futur. Finalment, a les 20:45 h, Josep Ibáñez, president de la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Susanna, serà l¿encarregat de cloure aquesta jornada, destinada als olivicultors, tècnics i persones interessades en el tema que es tractarà. Per a més informació podeu consultar el pdf adjunt amb el díptic de la jornada o bé posar-vos en contacte amb l¿organització.
Oficina Comarcal del Baix Ebre
Telf: 977 442 116
E-mail: abebre.darp@gencat.net
Oficina Comarcal del Montsià
Telf: 977 702 507
E-mail: amontsia.darp@gencat.net
Assessorament Rural i Innovació Tecnològica
Telf: 977 250 412
E-mail: aabalma@gencat.net