PREMIS | 14/04/2021  Ruralcat

Demà finalitza el termini per participar als Premis PITA i Ruralapps 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha convocat la XX edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA i la VIII edició del Premi Ruralapps.

Premis PITA i Ruralapps 2021

Premis PITA i Ruralapps 2021

Demà, 15 d’abril, finalitza el termini per a participar a la XX edició dels premis PITA i la VIII edició dels Ruralapps 2021.

El Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA vol reconèixer les empreses agràries, les agroindústries, i les persones joves emprenedores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat, mitjançant la innovació. El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria, i una al/la jove emprenedor/a innovador/a. Els premis estan dotats amb la quantitat de 6.000 euros per a cadascun dels guanyadors, i amb 2.000 euros per a cadascun dels finalistes.

Un total de 423 empreses han participat als Premis PITA al llarg dels seus 20 anys de trajectòria.

Si estàs interessat/da a participar al premi PITA pots fer-ho des d’aquí.

El Premi Ruralapps vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari i rural, i distingir les empreses que hagin desenvolupat les millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural.

S’estableixen dos tipus de premi: Ruralapps-Professional del sector per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal, i pesquer, i Ruralapps-Ciutadania  per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i que facilitin l'accés a la informació sobre l'àmbit agrari, alimentari, i/o rural.  Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun.

Un total de 168 empreses han optat als premis Ruralapps al llarg de les seves darreres set edicions.

Si estàs interessat/da a participar al premi Ruralapps pots fer-ho des d’aquí.

Font: RuralCat