Maquinària | 07/09/2003  Ruralcat

Resultats del III Campionat Provincial d¿Arada de Barcelona a Gallecs

El diumenge 31 d¿agost van tenir lloc les proves del III Campionat Provincial d¿Arada de Barcelona a l¿Espai Rural de Gallecs. Els guanyadors van ser Xavi Vilà, de Cardedeu, en la modalitat d¿arada fixa, Toni Gelabert, de Cànoves i Samalús, en la modalitat d¿arada reversible i Miquel Uyà, de Barberà del Vallès, en la modalitat d¿arada reversible de més de 3 solcs.

díptic del Campionat d'Arada Provincial a Gallecs

L¿Espai Rural de Gallecs va acollir els actes i les proves del III Campionat Provincial d¿Arada de Barcelona. Gallecs és l¿espai agrari protegit més gran del Vallès, amb prop de 800 ha de titularitat pública en els termes de Mollet del Vallès i de Parets del Vallès. Les proves de totes les modalitats es van fer sobre rostoll, la tarda del diumenge 31 d¿agost. La classificació de la modalitat d¿arada fixa va ser:
1r classificat Xavi Vilà, de Cardedeu (Vallès Oriental), amb 127 punts
2n classificat Joaquim Marçal, de Palau-Solità i Plegamans (Vallès Occidental), amb 102 punts, i
3r classificat Pere Serra, de Montmeló (Vallés Oriental), amb 82 punts En la modalitat d¿arada reversible la classificació va ser:
1r classificat Toni Gelabert, de Cànoves i Samalús (Vallès Oriental), amb 144.5 punts
2na classificada Joana Manubens, de Polinyà (Vallès Occidental), amb 115.5 punts, i
3r classificat Santi Bonàs, de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), amb 102 punts En la modalitat d¿arada reversible de més de tres solcs, la classificació va ser:
1r classificat Miquel Uyà, de Barberà del Vallès (Vallès Occidental), amb 31 punts
2n classificat Ramon Colomer, de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), amb 28 punts, i
3r classificat Miquel Vilaró, d¿Oristà (Osona), amb 27 punts Les dues primeres modalitats (arada fixa i reversible) són puntuables per al campionat estatal d¿arada del 13 i 14 de setembre a Fuente Álamo (Múrcia). Aquest campionat permet la classificació pel proper mundial, que tindrà lloc el setembre de 2004 al comtat de Derry (Eire). Els classificats pel campionat de Fuente Àlamo han estat:
· Xavi Vilà com a campió d¿arada fixa
· Toni Gelabert com a campió d¿arada reversible, i
· Joaquim Marçal com a jove llaurador (millor classificat menor de 25 anys)