JOVES | 30/04/2021  Ruralcat

La Red Rural Nacional llança una enquesta sobre joves en el medi rural

L’objectiu és conèixer com valoren els joves la vida en el medi rural, quines necessitats destaquen i com es podrien millorar. A més, la RRN vol formar un grup temàtic per treballar conjuntament propostes per treballar les futures accions en aquesta matèria.

A banda del qüestionari, està previst formar un grup temàtic que estarà format per unes 20 persones

La Red Rural Nacional (RRN) té previst centrar la seva actuació en la temàtica “Joves i medi rural”. Per tal d’orientar i programar les futures accions, ha llançat una enquesta sobre joves en el medi rural. L’objectiu és conèixer com els joves valoren la vida del medi rural, quines necessitats identifiquen com a prioritàries i de quina forma consideren que la RRN podria ajudar a encarar-les. L’enquesta està oberta fins el proper 10 de maig en aquest enllaç: https://es.surveymonkey.com/r/jovenesrrnencuesta

A banda del qüestionari, està previst formar un grup temàtic que estarà format per unes 20 persones per treballar conjuntament en propostes, idees i reflexions per organitzar les futures activitats en la matèria. Tots els joves interessats/des a participar en aquest grup poden presentar la seva candidatura a: https://es.surveymonkey.com/r/participacionGTjuventud

El treball previst per el grup temàtic inclou un intercanvi d’informació i anàlisi previ per part dels integrants i la celebració d’una reunió conjunta que tindrà lloc el proper 7 de juny de 2021.

La Red Rural Nacional és una plataforma de trobada, comunicació i difusió del medi rural formada per administracions, agents socials i econòmics, centres d’investigació i societat civil. Els seus objectius són fomentar el desenvolupament rural i conscienciar a la població sobre la seva importància. Per aconseguir-ho, promou la creació de grups de treball sobre temàtiques d’interès com el despoblament, el medi ambient i el canvi climàtic, la dinamització i l’emprenedoria, la joventut i el relleu generacional, la innovació i los dones en el medi rural.  

Font: Red Rural Nacional