FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 05/05/2021  Ruralcat

Obertes les inscripcions al curs online de màrqueting i comercialització digital en el sector de l’oli

Es tracta d'una acció formativa gratuïta, impulsada per PRODECA, especialment pensada per a empreses del sector de l'oli que vulguin créixer empresarialment i adaptar-se a la realitat del mercat digital. El període d’inscripcions finalitza el proper dia 7 de maig.

La data límit per a les inscripcions és el 7 de maig de 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de PRODECA, ha organitzat el cicle formatiu en Màrqueting i comercialització digital del sector de l’oli orientat exclusivament per a les empreses del sector oli, en màrqueting i comercialització digital.

En aquesta formació, que s’emmarca dins de les actuacions del Pla de l'oli 2021-2023, s’analitzarà la realitat actual del sector de l'oli, el comportament de compra dels clients, les seves preferències i nous canals de comercialització.

En aquest àmbit aquest cicle està especialment pensat per a empreses del sector de l'oli que vulguin créixer empresarialment i adaptar-se a la realitat del mercat digital.

Es tracta d’una formació eminentment pràctica mitjançant mètodes ‘Learning by doing’, en què cada seminari inclou una part d'exposició i coneixement, i un taller de treball, que consisteix en una formació dinàmica que combina l'exposició de continguts amb la seva implementació pràctica. La temàtica està adaptada a la realitat de les empreses del sector de l'oli, i està concebuda específicament per a permetre l'aplicació dels coneixements a la realitat de cada empresa.

El curs es realitzarà del 12 de maig al 2 de juny de 10h a 14h i està estructurat en quatre webinars de quatre hores i s'impartirà en format videoconferència per la plataforma Microsoft Teams. El seminari estarà impartit per Carles Mera, tècnic en Màrqueting i comunicació, i formador en e-commerce, e-business i e-consultoria especialitzat en el sector turístic i agroalimentari.

Les empreses interessades a participar en aquesta jornada formativa es poden inscriure gratuïtament a través del formulari d'inscripció.

La data límit per a les inscripcions és el 7 de maig de 2021.

Font: DARP

Informació relacionada