RURALCAT | 06/05/2021  Ruralcat

L’Oficina virtual de Suport a la Indústria Agroalimentària es renova per facilitar la cerca d’informació

L’oficina s’ha actualitzat amb un disseny més visual i intuïtiu per facilitar la navegació i la cerca d’informació, en línia amb la resta d’oficines virtuals de Ruralcat.

Aquesta oficina va ser creada a finals de 2012

L’Oficina de Suport a la Indústria Agroalimentària s’ha actualitzat amb un disseny més visual que permet trobar més fàcilment la informació d’interès per a l’usuari. Des de l’espai es pot accedir a les principals notícies, jornades tècniques i vídeos relacionades amb el sector, així com enllaços a les principals gestions, com els tràmits, els ajuts, la normativa, i als llistat de llotges, els observatoris i mercats agroalimentaris, amb preus sectorials i dades del sector.

També s’inclou un accés directe a l’apartat “importar/exportar” on es pot trobar informació dels organismes que tenen competència en el control de les exportacions i importacions, els organismes que donen suport a la internacionalització de les empreses agroalimentàries a Catalunya així com altra informació sobre l’exportació.

Des de l’Oficina també es pot accedir fàcilment a informació d’interès com el Codi de Bones Pràctiques Comercials a la Cadena Alimentària a Catalunya, el Control dels contractes alimentaris, els Informes sobre la Indústria agroalimentària que publica el DARP, els projectes innovadors de suport al sector, la formació i transferència, publicacions i webs relaciones, així com al Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya (PEAC) 2021-2026.

Aquesta oficina va ser creada a finals de 2012 per poder facilitar la informació i les eines necessàries per a la implantació i desenvolupament de les activitats a les indústries agràries i alimentàries de Catalunya. L’any 2020 l’oficina virtual va obtenir 1.242 pàgines vistes.

Font: RuralCat

El més llegit

L’Agenda Rural de Catalunya obre la fase de participació amb tallers temàtics del 18 de juny al 2 de juliol

La superfície vitícola es manté estable al 2021 amb un total de 57.250 hectàrees

El DACC obre una nova convocatòria d’ajuts als productors agraris per compensar la pèrdua d’ingressos per la Covid