SANITAT VEGETAL | 02/07/2021  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juliol

Consulta els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Població d’aranya roja amb formació de teranyines en fulla de tomaquera

Aquesta informació presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: fruita dolça (pomera, perera, fruiters de pinyol, cirerer), fruita seca (avellaner, noguer, ametller), cítrics, vinya i olivera.

Cultius hortícoles: tomàquet, cucurbitàcies, pebrot, enciam, ceba,  maduixa.

Cultius d’espais verds: forestals (pi, alzina, alzina surera, boix), parcs i jardins (Castanyer d’Índies, plàtan, gerani, camèlia, Viburnum, Rhododendron, rosàcies ronamentals, ornamentals i boix).

Cultius extensius: arròs, blat, ordi, panís i alfals.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

Font: Oficina de Sanitat Vegetal